Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ψηφιακός Κόσμος: Βελτιώστε Τώρα την Άνετη Όραση με Τους Οφθαλμικούς Φακούς Blue Control!



 


Περισσότεροι από το 1/3 των ενηλίκων 'ξοδεύουν' τέσσερις (4) με έξι(6) ώρες ημερησίως με τις ψηφιακές συσκευές (κινητό, computer, I-Pad, E-books κτλ,), ενώ μόλις το 14% των χρηστών παγκοσμίως απασχολούνται με αυτές πάνω από δέκα (10) με δώδεκα(12) ώρες ημερησίως.

Οι σημερινές ψηφιακές συσκευές εκπέμπουν το λεγόμενο ΜΠΛΕ ΦΩΣ!
Η υπέρμετρη και υπερβολική έκθεση των ματιών στο Μπλε Φως, προκαλεί την ερυθρότητα και τον ερεθισμό των ματιών, καθώς την κόπωση και την αυπνία!

Σύμφωνα με στατιστικές, το 83% των ανθρώπων που κάνουν χρήση ψηφιακών συσκευών εμφανίζουν οφθαλμική δυσφορία (ταλαιπωρία) κατά την διάρκεια της χρήσης τους ή και μετά.

Οι οφθαλμικοί φακοί με επίστρωση Blue Control, βοηθούν και προλαμβάνουν την οφθαλμική κόπωση, καθώς εξουδετερώνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την εκπομπή του μπλε φωτός!

Σημαντική επίσης είναι η χρήση των φακών Blue Control, διότι ενισχύουν την σωστή αντίληψη των χρωμάτων στις ψηφιακές συσκευές! Με απλά λόγια, τα χρώματα φαίνονται πιο φυσικά!
Η Επίστρωση Blue Control μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τύπους φακών, όπως μυωπίας, υπερμετρωπίας, πρεσβυωπίας, αστιγματισμού καθώς και πολυεστιακά και Interview!

Βελτιώστε λοιπόν την ποιότητα χρήσης των ματιών σας και χαρίστε τους την αίσθηση  της άνετης και ξεκούραστης Όρασης από νωρίς το πρωί... μέχρι αργά την νύχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου