Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Back To School: Introducing Ray Ban/ Vogue/ Arnette



Το M-Eyeview Blog και το οπτικό κατάστημα Trend Optic (Ερμού 5, Σύνταγμα) παίρνει μέρος σε ένα Μεγάλο Διαγωνισμό, σε συνεργασία με την Luxottica Hellas που αφορά όλους τους  καταναλωτές και χρήστες των γυαλιών οράσεως!

Ο Διαγωνισμός αυτός αφορά, καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράσουν γυαλιά οράσεως των εταιρειών Ray Ban, Vogue και Arnette (οποιοδήποτε  κωδικό - μοντέλο των τριών εταιρειών)!
Ο καταναλωτής  μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία του!
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αυτό, μπορούν να εκτελούν και την συνταγή των γυαλιών τους ανεξάρτητα εάν έχουν μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό ή πρεσβυωπία!
Η ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού Back To School είναι από 7/10/2013 εώς και 16/11/2013!

Αναλυτικά, με την αγορά ενός γυαλιού οράσεως Ray Ban, Vogue ή Arnette παραλαμβάνετε από εμάς ένα έντυπο με τους Όρους συμμετοχής καθώς και ένα Κουπόνι με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό, με έπαθλο τρεις (3) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ * για μαθήματα Ξένων Γλωσσών, Μέσης Εκπαίδευσης ή Μουσικής!

Οι συμμετέχοντες, πρέπει να στείλετε τον ΑΡΙΘΜΟ του Κωδικού που  θα βρείτε στο κουπόνι με SMS** στο 54677, γράφοντας LU(κενό), ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ(κενό), ΚΩΔΙΚΟ.

* Το δώρο αποδίδεται σε μορφή Pre-Paid Card αξίας 750 ευρώ, μετά από κλήρωση.
** Η αποστολή του μοναδικού κωδικού μέσω SMS αποτελεί ταυτόχρονη αποδοχή των όρων.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνήστε με τους συνεργάτες του καταστήματός μας στα τηλέφωνα: 210-3231542, 210-3229662, Fax: 210-3226769 ή στείλτε e-mail: trendoptic@mail.gr.

                                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου